Vete op het veld, Janssen haalt zijn gram bij Moris na doelpunt

15 september om 15:10
Laatste update: 15 september om 15:12

Zondag bracht Vincent Janssen Royal Antwerp FC op een 1-0 voorsprong tegen Union. Na zijn doelpunt zocht de aanvaller Anthony Moris op.

In de eerste helft trapte Janssen een strafschop naast. Na de misser was Moris duidelijk opgelucht en liet dat aan Janssen merken door zijn tong uit te steken naar de spits. Na de pauze haalde de Nederlander van The Great Old echter zijn gram. In de 53e minuut trapte Janssen immers de 1-0 voorbij Moris.

Nadat hij had gescoord leek Janssen weg te lopen om te gaan vieren, maar plots bedacht de spits zich. Hij draaide zich om en liep richting Moris. Janssen liet even weten aan de doelman dat hij had gescoord en gaf hem daarmee lik op stuk. Zijn viering leverde Janssen wel een gele kaart op.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.