Piotr Parzyszek (RWD Molenbeek) blijft realistisch na start Challenger Pro League

RWDM blijft realistisch na goede start in CPL: "Bij concentratieverlies kunnen er harde woorden vallen"

15 september om 13:45

RWD Molenbeek slaagde er zaterdagavond in om voor de derde keer dit seizoen te winnen in de Challenger Pro League. Piotr Parzyszek was verantwoordelijk voor de openingstreffer in de wedstrijd tegen Lierse SK.

Het was geen gemakkelijke wedstrijd voor RWDM. "Voor de rode kaart verliep de wedstrijd vrij gelijkopgaand. Lierse had zijn kansen, wij hadden onze kansen", aldus Parzyszek bij Het Nieuwsblad. Na het doelpunt van Parzyszek wist RWDM de wedstrijd uiteindelijk met 3-0 te winnen.

Na wederom een overwinning staat RWDM op tien uit twaalf. Toch blijft de de ploeg uit de CPL realistisch. "We hebben een jonge ploeg met enkele ervaren jongens, en we blijven het tegen hen zeggen. Concentratieverlies kan fatale gevolgen hebben. Dat zegt de trainer ook. Als we de concentratie op training wat laten verslappen, kunnen er harde woorden vallen", concludeert de Poolse spits.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.