Hans Vanaken na KV Kortrijk 0-3 Club Brugge in JPL

Vanaken niet helemaal tevreden ondanks zege: "Kan allemaal beter"

15 september om 12:03

Club Brugge wist zaterdag met 0-3 te winnen op bezoek bij KV Kortrijk. Ondanks de ruime zege was Hans Vanaken na afloop echter niet helemaal tevreden. Volgens hem zakte Club opnieuw te ver in na de 0-1.

Vanaken zag na afloop nog heel wat ruimte voor verbetering. "Het kan allemaal beter", citeert Sporza de middenvelder. "Tot aan de goal was het goed, maar dan laten we hen te veel komen zonder dat ze echt gevaarlijk zijn."

De reden waarom Club Brugge dan precies zo diep inzakt, ligt ook deels bij de tegenstander volgens Vanaken. "Bij 0-0 willen ze wachten en bij 0-1 hebben ze niks meer te verliezen. Wij moeten dan hetzelfde blijven doen, maar we kwamen in moeilijkheden", klinkt het. 

Volgens de spelverdeler groeit iedereen bij Club Brugge echter naar een goed niveau toe. Een niveau dat volstaat om de voorsprong vast te houden. " Nog niet het beste (niveau, red.), maar dan zie je wel dat je zo'n match op een volwassen manier over de streep kan trekken", besluit Vanaken. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.