Hasi kan na drukke transferzomer bij KV Mechelen alleen maar tevreden zijn

16 september om 11:00

De transferperiode in ons land is afgelopen en de kernen van de JPL-club zijn (zo goed als) klaar. Ook bij KV Mechelen, dat uiteindelijk nog een sterke transferperiode kende. Al leek het er lang anders te gaan uitzien.

De voorbije weken en maanden liet Besnik Hasi meermaals zijn onvrede blijken over de kern en gaf hij aan nog flink wat versterking nodig te hebben. Die heeft hij uiteindelijk gekregen in de vorm van onder meer Zinho Vanheusden, Benito Raman en Ahmed Touba.

De coach zag echter ook twaalf pionnen vertrekken, waaronder enkele sterkhouders. Maar ontevreden over zijn kern is hij nu niet. "Een coach is altijd tevreden in september. Hij is nooit tevreden in juni of juli", klonk het op de clubkanalen.

Hasi gelooft ook in de huidige kern en ziet dat er mooie dingen kunnen gebeuren. "We hebben kwaliteit. We moeten nu als ploeg nog groeien: achterin moeten er automatismen komen en we moeten nog fitter worden. Dan zal het beter gaan."

KV Mechelen kampeert ook in de middenmoot, maar wordt – onder meer door Tijd voor Voetbal – gezien als één van de ploegen die Play-Off 1 kan halen. Hasi gelooft alvast dat zijn ploeg serieus kan overtuigen. "We hebben jongens die heel goed kunnen voetballen. We zijn nog bezig om onze werkpunten te verbeteren. Het zal in orde komen", besloot hij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.