Fredberg en Riemer konden Dendoncker overtuigen: "Dan heb ik niet getwijfeld"

14 september om 15:44

Leander Dendoncker is terug in ons land en komt dit seizoen uit voor RSC Anderlecht. De Brusselaars slaagden er in het slot van de transferperiode in om de middenvelder in huis te halen, al kon dat al vroeger gebeurd zijn.

In een gesprek met Het Laatste Nieuws onthult Dendoncker dat Anderlecht namelijk al enkele weken dacht aan zijn komst. "We hadden in het begin van de transferperiode al eens een gesprek. Anderlecht wilde me er toen al graag bij hebben en ik stond daar ook voor open, maar ik wilde nog even mijn opties bekijken", klinkt het.

Dendoncker was namelijk nog niet zeker van zijn plek bij Aston Villa en mocht ook mee op stage naar de Verenigde Staten. "Maar gaandeweg werd het duidelijk dat de speelkansen vrij schaars zouden zijn", aldus Dendoncker.

Anderlecht toonde nog steeds interesse en na een gesprek met Fredberg en Riemer raakte Dendoncker helemaal overtuigd. "Ze benadrukten ze dat ze nog iemand met mijn profiel zochten. Dan heb ik niet meer getwijfeld", besluit Dendoncker.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.