Patris vertelt dat hij niet als De Bruyne is in de kleedkamer

Patris: “Niet in mijn karakter om zeg te doen waarop De Bruyne het deed”

13 september om 13:44
Laatste update: 13 september om 13:45

Louis Patris, de 23-jarige vleugelverdediger, mag zich dit seizoen gaan tonen bij STVV. Patris kwam op huurbasis over van RSC Anderlecht en krijgt de vraag of hij zijn ploegmaats zegt waar het op staat in de kleedkamer. Ook gaat Patris in op zijn persoonlijke doel en zijn doel met STVV.

Patris krijgt de vraag of hij een Kevin De Bruyne is in de kleedkamer. “(Grijnst) Ik zal individueel wel met iemand discussiëren. Zeker op training. Maar het ligt niet in mijn karakter om mijn zeg te doen op de manier waarop De Bruyne het deed”, citeert Het Belang van Limburg Patris.

Patris benadrukt wel dat hij neutraal blijft over de uitlatingen van De Bruyne bij de Rode Duivels. “Dat staat los van het feit of hij gelijk had of niet. Om daar uitspraken over te doen, heb ik de situatie niet goed genoeg gevolgd”, aldus Patris.

Patris krijgt tot slot de vraag wat zijn doelen zijn bij STVV. De verdediger vertelt over zijn persoonlijke doel en zijn doel met STVV in de Jupiler Pro League. “Op persoonlijk vlak: zoveel mogelijk spelen. Voor de club: snel uit die gevarenzone klauteren.”

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.