Alexandersson, trainer Kortrijk, over interesse van Union SG

Alexandersson over interesse: “Union bereid alles te doen, extreem professioneel”

13 september om 08:07
Laatste update: 13 september om 08:24

Freyr Alexandersson, de hoofdtrainer van KV Kortrijk, gaf eerder aan dat hij graag bij Cardiff City zou willen trainen werd aangeboden bij vice-kampioen Union SG. Alexandersson geeft aan dat hij bij een vertrek Kortrijk vernield zou hebben.

Alexandersson geeft aan dat hij graag in Engeland zou werken. “Ik had de kans al en op een dag zal ik er zeker naartoe gaan. Maar was ik deze zomer vertrokken, dan zou ik Kortrijk vernield hebben. Het was te vroeg. Ik wil ons zien groeien, tot ik voel dat ik de club niet verder kan pushen”, citeert Het Belang van Limburg Alexandersson.

Alexandersson werd vervolgens aangeboden bij Union. “Met alle respect voor Union, maar het was de verkeerde timing. Ik kon Kortrijk niet verlaten. Ze hebben vooral met mijn makelaar gepraat. En ik ging hen aanhoren uit respect, maar ik zei meteen dat het niet zou gebeuren”, aldus Alexandersson.

Alexandersson kreeg tot slot de vraag of het zo was dat Union niet akkoord kon gaan met de wens van de trainer om zijn assistent mee te nemen. “Union was bereid alles te doen wat nodig was. Ze waren extreem professioneel. Maar de timing zat verkeerd. Ik heb beloofd Kortrijk te redden én te stabiliseren. En die tweede belofte ben ik nog niet nagekomen. Maar de club wordt wel stabieler”, besluit Alexandersson.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.