Hoofdtrainer Kortrijk over Jupiler Pro League start

T1 Kortrijk: “Toen ik kwam wisten spelers niet wat het betekende om prof te zijn”

13 september om 07:17
Laatste update: 13 september om 08:24

Freyr Alexandersson, de hoofdtrainer van KV Kortrijk, heeft in een uitgebreid interview teruggeblikt op het behoud in het afgelopen seizoen en vertelt ook over de start van het huidige seizoen. Alexandersson geeft aan dat de Kerels in de goede richting gaan.

Alexandersson vertelt dat zijn intense en professionele trainingswijze nieuw was bij Kortrijk. “Nu, we gaan in de goede richting. Toen ik hier kwam, wisten de spelers niet wat het betekende om een profvoetballer te zijn”, citeert Het Belang van Limburg Alexandersson.

“Ze dachten het te weten. Maar mijn lat lag hoger, omdat ik met elitespelers heb gewerkt. Zoals Gylfi Sigurdsson. Als je buitengewoon goed wil zijn, volstaat talent niet”, besluit de oefenmeester van Kortrijk.

Kortrijk staat op dit moment op de dertiende plaats in de Jupiler Pro League. De Kerels hebben tot nu toe 7 op 18 behaald in de competitie. Kortrijk krijgt zaterdag Club Brugge op bezoek.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.