Frustraties De Bruyne na de Rode Duivels tegen Frankrijk

Frustraties KDB: "Ga er niet op door, deed ik op mijn 18e bij Genk, nu niet meer"

10 september om 11:02
Laatste update: 10 september om 11:47

Kevin De Bruyne, de aanvoerder van de Rode Duivels, was zichtbaar gefrustreerd na de 2-0 nederlaag tegen Frankrijk in de Nations League. De Bruyne uitte zich niet alleen kritisch op zijn team, maar ook op de vragen van Gilles De Bilde. Tot slot kreeg De Bruyne de vraag of er geaccepteerd kan worden dat dit niet meer de ‘Gouden Generatie’ is van 2018.

De Bruyne stond als enige uit de ‘Gouden Generatie’ nog op het veld. Romelu Lukaku was er bij de interlands niet bij. “Ik kan aanvaarden dat we niet zo goed zijn. Ik ben ook de eerste die dat gezegd heeft in het verleden. Maar andere dingen zijn onaanvaardbaar”, citeert Het Laatste Nieuws De Bruyne.

De Bruyne nam zichzelf vervolgens in bescherming bij de Rode Duivels. “Ik ga er niet op doorgaan. Dat heb ik op mijn achttiende gedaan bij Racing Genk. Nu ben ik er 33 en doe ik dat niet meer”, besloot de middenvelder van Manchester City.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.