'Juventus gaat voor Hancko'

'Italiaanse topclub gaat voor Hancko: relatie met Feyenoord is uitstekend'

8 september om 13:31

David Hancko is een belangrijk doelwit van Juventus in 2025. Dat meldt La Gazzetta dello Sport zondag. De Italiaanse topclub wil trainer Thiago Motta extra opties geven in het hart van de defensie.

Onder Motta heeft Juventus een nieuwe start gemaakt met daarbij een glansrol voor onze landgenoot Samuel Mbangula. I Bianconeri won eenvoudig van Como (3-0) en Hellas Verona (0-3) en speelde gelijk tegen AS Roma (0-0). In die duels kreeg de defensie van Juve geen enkel tegendoelpunt. In Turijn is dan ook veel tevredenheid over centrale verdedigers Federico Gatti en Gleison Bremer. De toekomst van hun stand-ins is echter onzeker.

Een verhuur van Pierre Kalulu wordt niet uitgesloten, terwijl de Braziliaan Danilo inmiddels 33 jaar is en een aflopend contract heeft. Bovendien wordt niet meer gerekend op de momenteel uitgeleende Daniele Rugani (Ajax) en Tiago Djalò (FC Porto). Om deze redenen is Hancko op de radar van Juventus verschenen, weet La Gazzetta dello Sport

Feyenoord, de club van ex-Antwerp-coach Brian Priske, hield de 26-jarige Slowaak deze zomer nog uit handen van Atlético Madrid, maar lijkt zich weer schrap te moeten zetten. Hancko 'intrigeert de transfermannen' van La Vecchia Signora, schrijft de roze sportkrant. 'Feyenoord is een dure club, maar de relatie met de Nederlanders is uitstekend na de recente uitleenbeurt met koopoptie voor de jonge Uruguayaan Facundo Gonzalez.'

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.