'Feyenoord wilde aan vraagprijs Andreas Skov Olsen voldoen'

'Feyenoord voldeed aan vraagprijs Skov Olsen, toch liet Club hem niet gaan'

3 september om 19:00

Dat Andreas Skov Olsen nog altijd speler van Club Brugge is, heeft niet aan de Nederlanders van Feyenoord gelegen. Volgens Voetbal International was de club van Brian Priske (ex-Antwerp) bereid om aan de vraagprijs te voldoen.

De Nederlandse vice-kampioen klopte aan bij Blauw-Zwart om Skov Olsen over te nemen en deed verschilllende pogingen om de Deense aanvaller los te weken. Dat de transfer uiteindelijk in het water viel was naar nu blijkt geen kwestie van geld.

Feyenoord was op de laatste dag handelsdag in Nederland bereid om te voldoen aan de vraagprijs Club, waarvan gespeculeerd wordt dat het tussen de 15 en 20 miljoen euro zou hebben gelegen. 

Ondanks dat aan de financiele voorwaarden werd voldaan, koos Blauw-Zwart er toch voor de aanvaller behouden. De belangrijkste reden daarvoor was dat ze bij leiding vonden dat er onvoldoende weinig tijd was om voor hun creatiefste aanvaller een geschikte vervanger te vinden.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.