'Feyenoord loopt Diao mis'

'Na Dreyer en Skov Olsen loopt Feyenoord ook Diao mis, club met lege handen'

3 september om 08:45

Feyenoord is er niet in geslaagd om Assane Diao vast te leggen. Dat melden onder meer Matteo Moretto, Voetbal International en het Algemeen Dagblad. De schuld van de geclashte deal zou bij de speler liggen. 

Niets leek een transfer van Diao naar Feyenoord meer in de weg te staan. Meerdere media maakte melding van een akkoord tussen Feyenoord en Real Betis over de transfer van de Spaanse aanvaller. Ook zou Diao medisch gekeurd zijn door de Rotterdammers. 'Uiteindelijk, na enkele problemen die aan de kant van de speler zijn veroorzaakt, is de transfer niet doorgegaan', schrijft Moretto. Martijn Krabbedam meldt bij Voetbal International dat de zaakwaarnemer en de advocaat van de speler niet op tijd waren om alles in orde te maken. 'Deal off', schreef Dennis te Kloese vervolgens in een bericht aan de clubwatcher van de Rotterdammers. 

Het Algemeen Dagblad meldt dat juist Feyenoord de race tegen de klok verloor. Diao zou zelfs al aanwezig zijn geweest in Rotterdam. Het mislopen van de aanvaller is een hard gelag voor Feyenoord. De Rotterdammers waren naarstig op zoek naar een rechtsbuiten na de zomerse exit van Yankuba Minteh en Alireza Jahanbakhsh én de blessure van Calvin Stengs.  

Eerder probeerde Feyenoord Andreas Skov Olsen over te nemen van Club Brugge. Ook Anders Dreyer van Anderlecht werd genoemd in Rotterdam. Beide spelers moesten een flink geldbedrag kosten. Mede daardoor vonden ook die transfers niet plaats.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.