Tedesco over debutant Rode Duivels: "Je ziet dat Julien Duranville lef heeft"

Tedesco over debutant Rode Duivels: "Alsof hij al twintig keer in shirt speelde"

7 september om 08:15

De Rode Duivels wonnen vrijdagavond met 3-1 van Israël. Julien Duranville kreeg de kans om te debuteren bij de Rode Duivels. Bondscoach Domenico Tedesco gaf zijn mening over het debuut van de vleugelspeler.

Tedesco is zeer te spreken over de eerste speelminuten van Duranville in het shirt van de Rode Duivels. "Je ziet dat hij lef heeft. Het was alsof hij al twintig keer met ons heeft gespeeld", vertelde Tedesco volgens Het Nieuwsblad.

Duranville had weinig tijd nodig om zich aan te passen. "Ik ben heel blij dat hij zijn eerste minuten kon spelen. Ook op training deze week paste hij zich al snel aan sommige patronen aan", zei Tedesco.

De kwaliteiten van Duranville komen goed van pas volgens de bondscoach. "Hij ziet dat we in ons spel lef willen hebben, vooruit willen spelen. Als we dan de kans hebben om met dit soort vleugelspelers in één-tegen-één-situaties te komen, dan moeten we dat doen", aldus Tedesco.

De Rode Duivels spelen maandag om 20:45 tegen Frankrijk.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.