Fredberg over aanblijven Dreyer en Dolberg bij RSC Anderlecht

Fredberg over aanblijven Dreyer en Dolberg: “Extreem hoge verwachtingen”

7 september om 10:02
Laatste update: 7 september om 11:29

Jesper Fredberg, de CEO Sports van RSC Anderlecht, blikte in een uitgebreid interview op de officiële kanalen van Anderlecht, terug op de zomerse mercato. Fredberg geeft aan dat het een bewuste keuze was van Anderlecht om Anders Dreyer en Kasper Dolberg niet te verkopen.

Fredberg legt uit waarom het een bewuste keuze was om de Denen niet te verkopen bij Anderlecht. “Zeker, het vergt tijd om spelers in te passen binnen selecties. We hebben extreem hoge verwachtingen voor spelers van dat kaliber. Ze hebben het in grote perioden getoond in het afgelopen seizoen om beslissend te zijn. We hebben ook de hoop dat we nog niet het beste van hen hebben gezien. Dat we ze naar een volgend niveau kunnen brengen”, aldus Fredberg.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Fredberg hoopt dat Anderlecht nu kan profiteren van de eerdere inzet op de transfermarkt. “Als je hen verkoopt dan moet je ze ook vervangen. Het kost weer tijd om de nieuwe spelers in te passen binnen de selectie. Onze hoop is dat we nu kunnen oogsten van de inzet die onze hele club heeft gedaan voor onze selectie in de afgelopen mercato’s. Dat we nu hopelijk wat daarvan terug kunnen krijgen in continuïteit en resultaten voor Anderlecht”, besluit Fredberg.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.