Royal Antwerp FC interesse in Ayman Kari van PSG

Royal Antwerp heeft middenvelder van PSG op het oog: 'Informeerde al naar Kari'

6 september om 09:24

Royal Antwerp FC lijkt zich te gaan versterken met Dennis Praet. Daarnaast zou het zomaar kunnen dat er nog een middenvelder de overstap maakt naar The Great Old. Volgens FootMercato heeft Antwerp al geïnformeerd naar Ayman Kari

De 19-jarige centrale middenvelder is momenteel aan de slag bij PSG. Het afgelopen seizoen werd hij echter uitgeleend aan reeksgenoot FC Lorient, waarvoor hij in totaal 20 officiële duels speelde. 

Na zijn terugkeer zou Luis Enrique alvast onder de indruk geweest zijn van Kari en wilde hem bij de kern houden. PSG heeft de afgelopen transferperiode echter niet stilgezeten en met de aanwezigheid van Joao Neves, Warren Zaïre-Emery, Fabian Ruiz en Vitinha in de kern, lijkt Kari niet op veel speeltijd te moeten rekenen. 

Bij Antwerp zou het 19-jarig talent de opvolger van Mandela Keita kunnen worden. Volgens FootMercato hebben ze alvast geïnformeerd bij PSG. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.