Rode Duivel Zeno Debast na verlaten Anderlecht:

Rode Duivel Debast na verlaten Anderlecht: "Ik mis Jan Vertonghen"

5 september om 07:20
Laatste update: 5 september om 07:29

Zeno Debast speelt niet langer in het paars-witte shirt, maar de Rode Duivel en verdediger van Sporting Lissabon kreeg toch vragen over RSC Anderlecht en zijn voormalige medeverdediger Jan Vertonghen.

Debast volgt Anderlecht nog steeds en krijgt ook de kritische noten mee. Zorgen maakt de Rode Duivel zich echter niet. "Van een crisis weet ik eerlijk gezegd niets. Zij hebben wel een goed gevoel, hoor, want de punten zijn er. Zondag keek ik naar Union-Anderlecht, maar ik zat in het vliegtuig en zo heb ik de laatste tien minuten gemist. Natuurlijk blijft die band met de spelers, de coach en de club heel hecht", vertelde Debast aan Het Nieuwsblad.

Debast werd gevraagd of hij zijn oud-collega Jan Vertonghen bij de Rode Duivels en Anderlecht mist. "Jan is een toppersoon. Ik hoor hem wel nog af en toe via WhatsApp", aldus Debast, die zich daarmee gelukkig prijst.

Debast, die deze zomer voor 15,5 miljoen euro naar Sporting Lissabon verhuisde, speelde in totaal 96 wedstrijden voor Anderlecht.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.