Standard en Union Saint-Gilloise in gesprek over Dennis Eckert Ayensa

UPDATE: 'Standard klopt aan voor Eckert Ayensa, spits ontbrak op training'

5 september om 07:00
Laatste update: 5 september om 07:00

Standard wil zich in de laatste dagen van de transfermarkt nog versterken met Dennis Eckert Ayensa. De aanvaller staat momenteel onder contract bij Union Saint-Gilloise.

Het zou hierbij gaan om een huurovereenkomst met een optie tot koop, aldus Sacha Tavolieri. Union zou open staan voor een transfer van de Duitser. Hoewel de gesprekken tussen de beide teams positief verlopen, is er nog geen sprake van een akkoord.

Eckert kwam in totaal tot 65 wedstrijden voor Union. Hierin was hij veertien keer trefzeker en gaf hij vijf assists. Union neemt de aanvaller in 2022 over van FC Ingolstadt. Voordat Eckert bij Union terecht kwam speelde hij ook nog voor Borussia Mönchengladbach, Excelsior en Celta de Vigo.

Update: Het Nieuwsblad bevestigt dat Standard bij Union aanklopte om Eckert Ayensa te huren. Het is echter de vraag of Standard voldoende budget heeft om de spits op huurbasis aan te trekken. Wel ontbrak Eckert Ayensa gisteren op de training van Union.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.