Degryse ziet grote uitblinker bij Union: "Is dat geen groot gemis bij Anderlecht?"

4 september om 16:13

Union SG na het afgelopen zondag op tegen RSC Anderlecht en speelde met 0-0 gelijk tegen de stadsrivaal. Geen overwinning, al zag Marc Degryse toch enkele uitblinkers bij de thuisploeg.

Union SG na het afgelopen zondag op tegen RSC Anderlecht en speelde met 0-0 gelijk tegen de stadsrivaal. Geen overwinning, al zag Marc Degryse toch enkele uitblinkers bij de thuisploeg.Na de partij kreeg onder meer Charles Vanhoutte heel wat lof, maar ook Noah Sadiki wist de analist enorm te bekoren tegen Anderlecht. "Sadiki is nog altijd maar 19. Als je dat afzet tegen wat vandaag bij Anderlecht loopt, is zijn vertrek dan geen groot gemis op Neerpede", vraagt hij zich af bij Het Laatste Nieuws.

De jonge middenvelder verliet afgelopen zomer paars-wit na een moeilijk seizoen. Onder Felice Mazzu kreeg hij wel enorm wat speelkansen, maar na diens ontslag en de komst van Brian Riemer speelde hij nagenoeg geen minuut meer.

Hij besloot daarop om naar Union te trekken, waar hij inmiddels een belangrijke pion is geworden en zich ook in de kijker heeft gespeeld van flink wat buitenlandse clubs. Bij Anderlecht ving men het vertrek van de jonge middenvelder op met de komst van onder meer Mats Rits en huurling Thomas Delaney.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.