De Ketelaere (ex-Club Brugge) over Nations League met Rode Duivels

De Ketelaere over EK en Nations League met Rode Duivels: “Samen over gehad”

4 september om 13:32
Laatste update: 4 september om 13:14

Charles De Ketelaere kreeg op het EK in Duitsland slechts een handvol minuten van Domenico Tedesco. De voormalige Club Brugge-man is vastberaden om meer minuten af te dwingen. Een eerste kans is deze interlandperiode van de Rode Duivels

Hij beschouwt de interlandperiode als een kans om de bladzijde om te slaan en vooruit te kijken. "Ik zint niet op revanche, ook al was het een persoonlijke teleurstelling om zo weinig te spelen”, aldus De Ketelaere. “Natuurlijk was het een teleurstellend EK voor mij en voor het team, maar dat ligt nu achter ons. We hebben het er samen over gehad," verklaart hij, geciteerd door RTBF.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

De Ketelaere ziet deze nieuwe interlandperiode als een kans om zijn waarde te bewijzen binnen de nationale ploeg. Hij benadrukt zijn veelzijdigheid als speler. "In mijn carrière heb ik al op verschillende posities gespeeld. Ik voel me klaar om hetzelfde te doen voor de nationale ploeg. Mijn favoriete positie is meer als nummer 10 of als aanvaller op de rechterflank." 

Hij onderstreept verder het belang van deze competitie voor een jonge kern als die van België. "De Nations League is een competitie waarin we kunnen laten zien wat ons niveau is. Het kan ons helpen omdat er veel jongeren in de kern zitten”, besluit CDK. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.