Nations League: ‘Vijf Rode Duivels trainden dinsdag niet mee’

Aanloop naar Nations League: ‘Vijf Rode Duivels trainden dinsdag niet mee’

3 september om 17:57

Dinsdag verzamelden de Rode Duivels in het oefencentrum in Tubeke. De mannen van Domenico Tedesco bereiden zich voor op de komende Nations League-wedstrijden tegen Israël en Frankrijk. Van de 23 opgeroepen spelers waren er slechts achttien op het veld te zien.

Het Nieuwsblad merkte dinsdag op dat er vijf Duivels niet op het trainingsveld waren. Opvallende afwezigen waren Johan Bakayoko, Maxim De Cuyper, Koni De Winter, Dodi Lukebakio en Alexis Saelemaekers. Maxim De Cuyper bleef binnen om individuele oefeningen af te werken en wordt toch al gezien als een zekerheid in de basis tegen Israël.

Johan Bakayoko sloot zich pas later bij de groep aan nadat hij nog de ceremonie van de Eredivisie Awards in Nederland had bijgewoond. Daar werd hij verkozen tot Talent van het Jaar. Bondscoach Domenico Tedesco selecteerde 23 spelers voor deze eerste samenkomst na het teleurstellende EK in Duitsland. 

De komende dagen staan er nog enkele trainingen op het programma in België. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Woensdagochtend om 9.45 uur volgt een nieuwe sessie en donderdagnamiddag vertrekt de ploeg naar Debrecen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.