Arne Engels over zijn transfer naar Celtic

Of Clement hem liever in het shirt van Rangers had gezien? "Ik denk van wel"

3 september om 17:15
Laatste update: 3 september om 18:05

Het gaat hard met Arne Engels. Deze zomer verdiende hij een transfer naar de Schotse topclub Celtic en voor de partijen tegen Israël en Frankrijk kreeg de middenvelder, na zijn call-up als reserve voor het EK, dan nu ook zijn eerste echte selectie voor de Rode Duivels.

Het voorbije weekend maakte Engels zijn debuut in de Schotse Premiership en dat was dan gelijk maar in The Old Firm. Tegen het Rangers van Philippe Clement mocht Engels een half uur meedoen.

Engels had na de match een onderonsje met Clement en hij werd gevraagd of de coach hem liever naar Rangers had zien komen. “Ik weet het niet, maar ik denk het wel”, antwoordde de speler daarop bij DAZN.

Over zijn keuze voor Celtic wilde Engels verder nog kwijt dat spelen op het allerhoogste podium de belangrijkste overweging was geweest. “Het nieuwe format van de Champions League is heel mooi geweest om die keuze te maken, om mij dan op het hoogste niveau te tonen.”

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.