Engels met Celtic tegenover Club Brugge in de Champions League

Engels met Celtic tegenover oud-werkgever: “Hoopte heel hard op Club Brugge”

3 september om 14:33

Arne Engels, de 20-jarige centrale middenvelder van Celtic en de Rode Duivels, blikt tijdens de persconferentie van de Rode Duivels vooruit op zijn confrontatie in de Champions League. Engels neemt het met Celtic op tegen zijn voormalige werkgever Club Brugge.

Engels vertelt hoe hij erachter kwam dat met Celtic in eigen huis tegenover Club Brugge staat in de Champions League. “Ik was op weg naar Celtic om mijn contract te tekenen en volgde de loting. Ik hoopte heel hard op Club Brugge als tegenstander. Als dat dan uitkomt, is het fantastisch”, citeert Het Nieuwsblad Engels.

Engels vertelt verder over de strijd met Club Brugge. “Ik vind het leuk om tegen mijn ex-ploeg te spelen. Ik heb daar nog veel vrienden en goede contacten. Ik ben daar weggegaan omdat ik een nieuwe stap in mijn carrière wilde zetten. Ik denk dat dit is gelukt. Ik heb stap voor stap gezet en doe dat nog altijd”, besluit Engels.

Club Brugge gaat 27 november op bezoek bij Celtic in de Champions League. Engels en de Rode Duivels gaan het nu in de Nations League opnemen tegen Israël en Frankrijk. Vrijdag wacht Israël en maandag nemen de Rode Duivels het op tegen Frankrijk.