Kompany na record Thomas Müller bij Bayern München

Kompany over recordhouder Müller bij Bayern: “Dat maakt hem zo bijzonder”

2 september om 21:59

Vincent Kompany heeft bij Bayern München als hoofdtrainer Thomas Müller onder zijn hoede. De Duitser speelde afgelopen weekend zijn 710e wedstrijd voor Der Rekordmeister en is hiermee de speler die de meeste wedstrijden speelde in de clubhistorie van Bayern.

Kompany zelf was aanwezig bij het debuut van Thomas Müller bij Bayern. Kompany speelde op het moment zijn laatste wedstrijd voor Hamburger SV in 2008. De Bayern-trainer is vol lof over zijn speler tegenover Sporza. "Thomas geeft zich altijd 100 procent. Niet alleen in de wedstrijden, ook tijdens de trainingen. Dat maakt hem zo bijzonder."

En bij 710 wedstrijden blijft het niet volgens Kompany. "Hij heeft nog matchen in de tank zitten." In de wedstrijd tegen Freiburg kwam Müller als invaller binnen de lijnen en wist hij de eindstand op 2-0 te bepalen. "We mogen ons gelukkig prijzen dat we over zulke spelers beschikken die kunnen invallen en de match kunnen winnen voor ons."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.