‘Positie Lattanzio in gevaar bij STVV, Mazzù met akkoord’

UPDATE: Tavolieri: 'Lattanzio in gesprek met STVV over toekomst als hoofdcoach'

3 september om 11:32
Laatste update: 3 september om 11:32

Christian Lattanzio, de hoofdtrainer van STVV, moet zich volgens transferjournalist Sacha Tavolieri al zorgen gaan maken over zijn job. Er staat een gesprek met de leiding van STVV gepland en er is al een principeakkoord bereikt met zijn mogelijke vervanger Felice Mazzù.

De positie van Lattanzio is in gevaar bij STVV. Na het gelijkspel tegen KV Kortrijk gaat de clubleiding in gesprek met haar hoofdtrainer. De staf van Lattanzio is nog niet gecontacteerd over de kwestie.

STVV bleef ook in de zesde speelronde van de Jupiler Pro League zonder een overwinning. Er werd met 1-1 gelijkgespeeld tegen KV Kortrijk. Door het gelijkspel zijn de Kanaries samen met Beerschot de enige twee ploegen nog zonder overwinning in de Jupiler Pro League. STVV behaalde tot nu toe 3 op 18 in de competitie.

UPDATE: Lattanzio zou momenteel in gesprek zijn met de leiding van STVV, zo meldt Tavolieri op dinsdag. De bedoeling is dat er duidelijkheid komt voor de Italiaan over zijn positie als hoofdcoach. 

Eerder werd al gemeld dat er al een persoonlijk akkoord zou zijn met Felice Mazzu. Dat voorspelt uiteraard weinig goeds voor Lattanzio.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.