Hugo Vetlesen na overwinning Club Brugge op Cercle Brugge

Vetlesen zag Club Brugge oververdiend winnen: "Kon weleens meer dan 3-0 zijn"

1 september om 18:32

Hugo Vetlesen wist met Club Brugge de Brugse derby te winnen. Cercle Brugge werd mede door een assist van Vetlesen met 3-0 verslagen in het Jan Breydel Stadion. Al was het serieus zwoegen voor de Noor.

Het was zwoegen voor beide partijen. Temperaturen van meer dan dertig graden en flink zweten. Dat gaf Vetlesen ook meteen aan.  "Het was verschrikkelijk warm", aldus de middenvelder op de officiële site van Club. "En dan meer dan 90 minuten spelen, het werd tijd dat het gedaan was."

Ondanks de ruime overwinning vond Vetlesen het geen eenvoudige wedstrijd. "En neen, het was geen makkelijke wedstrijd als je dat zou denken. De eerste 25 minuten waren duidelijk in het voordeel van onze tegenstanders, maar daarna konden we stilletjes aan de wedstrijd beginnen controleren en konden we nog voor de rust 2-0 uitlopen."

Ook heeft de Noorse middenvelder nog lovende woorden voor Cercle-doelman Warleson, die de Vereniging toch meermaals van een doelpunt kon houden. "Hun doelman speelt hier, net zoals vorig seizoen trouwens, een heel sterke wedstrijd, want anders zou het wel eens meer dan 3-0 kunnen geweest zijn."

In de volgende competitewedstrijd neemt Club Brugge het op tegen KV Kortrijk. Die is echter nog niet voor komend weekend en wordt pas gespeeld na de interlandbreak.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.