'Feyenoord-deal Skov Olsen realiseerbaar'

Club Brugge kan Skov Olsen nog verliezen: 'Deal nog steeds realiseerbaar'

1 september om 16:00

De deal tussen Feyenoord en Club Brugge over Andreas Skov Olsen is 'vol in leven' en 'realiseerbaar'. Dat meldt 1908.nl. Eerder sijpelden er nog geluiden door dat de gesprekken allesbehalve concreet waren.

Feyenoord hoopt nog altijd op de komst van een rechtsbuiten. Skov Olsen geldt als de droomkandidaat in Rotterdam, maar de Deen moet volgens Het Laatste Nieuws 'minstens vijftien en eerder twintig miljoen euro moet kosten'. Toch is de deal nog 'vol in leven' en 'realiseerbaar' volgens het doorgaans goed ingevoerde 1908. Feyenoord zou al een aanbod met 'Rotterdamse miljoenen' hebben uitgebracht op Skov Olsen.

Skov Olsen liet zondag van zich horen tijdens de wedstrijd tussen Club Brugge en Cercle Brugge. De rechtsbuiten was met een goal en een assist belangrijk in de 3-0 zege tegen de buren van Cercle. Hij heeft nog een contract tot medio 2026 bij Blauw-Zwart.

Naast Club Brugge speelde Skov Olsen al 33 interlands voor Denemarken. Daarin scoorde de 24-jarige aanvaller acht keer.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.