Jesper Fredberg over komst Leander Dendoncker naar RSC Anderlecht

Fredberg over Dendoncker: "Heeft duidelijk ambities om met ons iets te bereiken"

31 augustus om 23:32

Jesper Fredberg, de CEO Sports van RSC Anderlecht, is zeer content met de terugkeer van Leander Dendoncker naar Brussel. Fredberg bedong bij de huurdeal een optie tot koop op de ervaren middenvelder.

Vooral met zijn ervaring is Dendoncker een serieuze kwaliteitsinjectie voor de paars-wit-selectie, vindt Fredberg. "Met Leander halen we iemand binnen met Premier League-ervaring, die de club kent, goed bij het project past en misschien wel het allerbelangrijkste: hij heeft duidelijk ambities om met ons iets te bereiken", zo laat hij op clubwebsite weten.

Ook het feit dat Dendoncker multi-inzetbaar is, was voor Fredberg een belangrijke reden om vol in te zetten op zijn terugkeer naar het Astridpark. "Leander kan ook op verschillende posities uitgespeeld worden en dat kan een grote troef zijn voor ons dit seizoen. Ik ben ervan overtuigd dat dit een mooi avontuur wordt voor zowel Leander als de club."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.