'Wout Faes is ontevreden bij Leicester, stuurt mogelijk aan op transfer'

UPDATE: 'Geen clubs melden zich voor Faes, Rode Duivel blijft in Leicester'

30 augustus om 19:55
Laatste update: 30 augustus om 19:55

Volgens geruchtenmaker Sacha Tavolieri is het niet uitgesloten dat Wout Faes nog deze mercato een transfer maakt. De Rode Duivel zou ontevreden zijn over de huidige gang van zaken bij Leicester City.

Volgens Tavolieri leeft er bij Faes onvrede over twee zaken. Ten eerste zou hij hem tegenstaan dat hij aan de linkerkant van de driemans-verdediging van Leicester wordt opgesteld. Coach Steve Cooper koos in de eerste twee partijen van het Premier League-seizoen steeds voor deze optie.

Daarnaast zou Faes verbaasd zijn dat de ploeg niet slagvaardiger is geweest op de transfermarkt. Dat Leicester zich nog amper heeft weten te versterken voor een zwaar seizoen in de hoogste Engelse klasse baart onze landgenoot de nodige zorgen.

De situatie zou nu zodanig ernstig zijn dat Faes op zoek is gegaan naar een oplossing. Die oplossing zou een plots vertrek uit Leicester kunnen zijn. Of er al geïnteresseerde ploegen zijn en of Leicester wel wil meewerken aan een transfer vermeldt Tavolieri niet. Afgelopen weekend was Faes nog trefzeker in het verloren duel tegen Fulham.

UPDATE: Er zouden zich geen clubs hebben gemeld voor Faes en dus zit er niets anders op dan voortgaan bij Leicester. De verdediger van de Rode Duivels blijft bij The Foxes.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.