Celtic gaat voor Arne Engels

Plettenberg: ‘Celtic wil Engels wegplukken bij FC Augsburg’

26 augustus om 11:25

Arne Engels geniet interesse van Celtic. Volgens Florian Plettenberg wil Engels zelf graag de overstap maken naar de Schotse topclub en zo FC Augsburg verlaten.

Celtic heeft echter nog geen officieel bod gedaan. FC Augsburg zou de middenvelder graag willen behouden en wil dus alleen overgaan tot een transfer bij de absolute hoofdprijs. De Duitse club zou enkel instemmen met een vertrek van Engels bij een bod van tussen de 10 en 15 miljoen euro.

Engels zelf heeft wel al gesprekken gevoerd met Celtic. De middenvelder wil de overstap naar Schotland graag willen maken en is zelfs al tot een persoonlijk akkoord gekomen met Celtic.

Tot een debuut in de Jupiler Pro League kwam het nooit voor Engels, de voormalig jeugdspeler van Club Brugge en KAA Gent vertrok op 19-jarige leeftijd naar Augsburg voor een bedrag van 100.000 euro. Nu kan de Duitse ploeg een veelvoud krijgen van dit bedrag.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.