'Arsenal heeft Club Brugge-rechtsbuiten Andreas Skov Olsen in het vizier'

'Arsenal heeft Club Brugge-rechtsbuiten Skov Olsen op het oog'

26 augustus om 07:30

Club Brugge moet mogelijk vrezen voor nog een vertrek. Andreas Skov Olsen staat in de belangstelling van Arsenal, meldt het Engelse Caught Offside.

De Engelse club heeft een duidelijk plan met de rechtsbuiten van Club Brugge. Arsenal is op zoek naar een backup voor Bukayo Saka, en The Gunners geloven dat Skov Olsen perfect in dat profiel past.

Het bedrag dat Arsenal naar verluidt zou moeten betalen voor Skov Olsen is bekend. Club Brugge vraagt namelijk tussen de 25 en 30 miljoen euro voor de Deense aanvaller. Arsenal zou naar Engelse maatstaven dus 'niet diep in de buidel hoeven te tasten'.

Als Skov Olsen naar Londen verhuist, dan zal mede-Scandinaaf Martin Ødegaard er alles aan doen om hem te laten wennen aan het leven in de Engelse hoofdstad, aldus Caught Offside.

Skov Olsen speelde tot nu toe 102 wedstrijden voor Club Brugge. Daarin wist de rechtsbuiten 43 keer te scoren en 24 assists te geven.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.