Transfer Lukaku erg dichtbij? Conte reageert

Conte over transfer Lukaku: “Daar spreek ik pas over als het officieel is”

26 augustus om 09:43

Napoli en Chelsea werken hard aan de transfer van Romelu Lukaku. Deze zou bijna rond zijn. Tot die tijd gaan we alvast geen reactie van Conte horen. Die gaf aan enkel te willen spreken wanneer de transfer volledig rond is. 

De Italiaanse club is bereid om 30 miljoen euro te betalen voor de Rode Duivel. Er zouden nog eens 15 miljoen euro aan mogelijke bonussen kunnen bijkomen. Ondertussen probeert Napoli ook om Victor Osimhen naar Al-Ahli in Saoedi-Arabië te verplaatsen. 

Ondanks de voortdurende speculaties over Lukaku en Osimhen, blijft Conte dus terughoudend om uitspraken te doen zolang er niets definitief is. “Lukaku? Daar spreek ik pas over als het officieel is,” zei Conte, geciteerd door HLN

Enkele Napoli-spelers zouden mogen vertrekken om de balans opnieuw goed te krijgen. “Voor ons trainers is het niet gemakkelijk om te werken en een goede teamgeest te creëren met spelers die niet weten waar hun toekomst zal liggen,” aldus Conte.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.