Reactie Cercle-aanvoerder Somers na ruime Conference League-winst

Somers verrast na ruimte winst Cercle: "Waren al blij meteen gelijkspel"

23 augustus om 15:10

Cercle Brugge speelt voor de Conference League play-offs een tweeluik tegen Wisla Krakow, een Poolse tweedeklasser. Het eerste duel werd met 1-6 gewonnen waardoor er in de return een uitstekende uitgangspositie staat voor de Vereniging.

Op voorhand hadden de Cercle-spelers geen ruime overwinning verwacht. Ook voor aanvoerder Thibo Somers was de simpele overwinning toch een verrassing. "We hadden het vooraf zeker niet gedacht. We waren al blij met een gelijkspel", klinkt het bij Sporza.

Toch rekent de aanvoerder zich nog niet rijk met de 1-6 overwinning. "We moeten proberen een overwinning uit de brand te slepen. Dan is er weer een stukje geschiedenis geschreven. We zijn er nog niet zeker van, maar we hebben wel al een hele goede stap gezet richting de groepsfase van de Conference League."

Aan de sfeer kon Somers niet merken dat hij speelde tegen een tweedeklasser. "De sfeer was ongelofelijk, wat de score ook was. Je had niet het gevoel dat dit een tweedeklasser is. Het is een grote club en we zijn blij dat we dit hebben mogen meemaken", besluit Somers.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.