'Sterling kan Chelsea mogelijk verlaten voor Aston Villa'

'Chelsea voert gesprekken met Aston Villa over transfer Sterling'

23 augustus om 08:35

Aston Villa heeft interesse in Chelsea-aanvaller Raheem Sterling, zo weet The Guardian. Er zouden reeds gesprekken zijn gevoerd tussen beide clubs over de buitenspeler, die te horen heeft gekregen dat hij geen toekomst meer heeft bij The Blues.

Sterling maakt bij Chelsea geen onderdeel meer uit van de eerste selectie en wil de club graag verlaten, voordat de transferwindow sluit. De Engelsman is naar verluidt in beeld bij Aston Villa. De ploeg van trainer Unai Emery wil nog een aanvaller aan de selectie toevoegen en ziet in Sterling de juiste man. De pijlsnelle buitenspeler verdient bij Chelsea echter een riant salaris, dat voor de club uit Birmingham nog een struikelblok kan vormen. Een huurdeal kan mogelijk uitkomst bieden.

Chelsea beschikt over te veel spelers en hoopt afscheid te nemen van meerdere overbodige namen. "Ik wil Raheem Sterling wel, maar we hebben dertig spelers. We zullen de komende dagen duidelijkheid voor hem creëren", sprak trainer Enzo Maresca eerder, waarna Sterling te horen kreeg dat hij mag vertrekken. Eerder in de transferwindow toonde Chelsea belangstelling voor Villa-spits Jhon Durán, die mogelijk in een deal betrokken zou kunnen worden. Maresca hoopt ondanks zijn surplus aan spelers immers nog altijd op een nieuwe spits.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.