Wouter Vrancken:

Vrancken na winst in Europa: "Zullen woensdag in Gent nog vol aan de boek moeten"

23 augustus om 08:25
Laatste update: 23 augustus om 14:57

KAA Gent wist op bezoek bij Partizan Belgrado de volle buit te pakken. Het team van Wouter Vrancken wist met 0-1 te winnen van de Servische ploeg. Volgens Vrancken is het echter nog niet gedaan.

Gent kon niet voldoende profiteren van de ruimtes en daardoor bleef de score beperkt. "De eerste helft was goed genoeg, maar de tweede helft niet. We hadden beter de ruimtes moeten bespelen. We zullen woensdag in Gent nog vol aan de bak moeten", vertelde de coach via de officiele website van Gent.

"Door Matias Fernandez-Pardo te brengen wilde we meer beweging en meer druk zetten omdat er veel ruimtes lagen. Die hebben we te weinig gebruikt, al zijn we wel een paar keer goed doorgekomen. De finishing touch was echter te onzuiver om tot die verlossende 0-2 te komen", zei de trainer.

Vrancken heeft naar eigen zeggen te maken met een uitdagende tegenstander. "We speelden tegen een goede ploeg met veel pressing, energie en aanjagers en het is zeker nog niet gespeeld", aldus Vrancken.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.