Riemer maakt Anderlecht-selectie bekend: Grote namen afwezigen, ook opvallende aanwezigen

20 augustus om 19:33

RSC Anderlecht begint donderdag aan haar Europees avontuur en neemt het op tegen Dinamo Minsk. Brian Riemer heeft zijn selectie voor die partij bekend gemaakt, met ook enkele opvallende namen.

Zoals eerder al bekend raakte is Jan Vertonghen nog steeds geblesseerd en ging hij niet fit raken voor de wedstrijd tegen Dinamo Minsk. De verdediger zit dus niet in de selectie en bij Anderlecht zal men ongetwijfeld weer rekenen op het duo Simic-Zanka.

Ook niet aanwezig is Francis Amuzu, die tegen KV Mechelen uitviel met een blessure en nog even buiten strijd is. Potentiële vertrekker Louis Patris is er tevens ook alweer niet bij en moet blijven zoeken naar een nieuwe club.

Pionnen die wel in de selectie zitten, zijn Marco Kana en Kristian Arnstad. Beide spelers mogen eigenlijk vertrekken bij de club en in die laatste is er ook interesse vanuit Oostenrijk, maar die blijkt voorlopig nog niet concreet te zijn. Kana was dan weer geblesseerd en is nu terug voor zijn eerste selectie van dit seizoen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.