Thiago Motta (Juventus) onder indruk van Mbangula

Thiago Motta (Juventus) onder indruk van Mbangula: “Geweldige wedstrijd”

20 augustus om 10:52

De jonge Belg, Samuel Mbangula, heeft zijn stempel gedrukt bij Juventus. De 20-jarige maakte tijdens zijn basisdebuut bij Juventus een enorme indruk door te scoren en een assist af te leveren. Mbangula kreeg mooie woorden van trainer Thiago Motta.

Zijn doelpunt zorgde ervoor dat Juventus op voorsprong kwam tegen Como. “Toen ik die goal scoorde, dacht ik dat ik aan het dromen was,” vertelde Mbangula na de wedstrijd, geciteerd door Het Laatste Nieuws.

De prestatie van Mbangula bleef niet onopgemerkt. Hij werd niet alleen uitgeroepen tot man van de match, maar ontving ook lovende woorden van Motta. “Hij speelde een geweldige wedstrijd en verdiende het om vandaag in de basis te staan,” zei Motta. 

“Mbangula en Yildiz hielden het veld groot en gaven ons opties en ruimte. Ik verwacht veel van hem, net zoals van de rest van het team”, besluit de Italiaanse coach. Mbangula genoot trouwens zijn jeugdopleiding bij Club Brugge en Anderlecht.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.