Origi richting Saudi-Arabië? ‘AC Milan laat hem transfervrij vertrekken'

Origi richting Saudi-Arabië? ‘Rode Duivel is klaar voor nieuwe uitdaging'

19 augustus om 12:29

Divock Origi heeft geen blijvende indruk kunnen maken bij AC Milan. Na een teleurstellend seizoen en een uitleenbeurt aan Nottingham Forest, lijkt zijn tijd bij Milan nu definitief ten einde te komen. Dat schrijft Fabrizio Romano.

Volgens transferexpert Fabrizio Romano heeft Origi "groen licht om AC Milan transfervrij te verlaten" en is de Rode Duivel vastberaden om een nieuwe bestemming te vinden. Origi’s toekomst lijkt zich ver weg van Europa af te spelen. 

Hij overweegt momenteel verschillende opties, waaronder een mogelijke overstap naar Qatar of Saudi-Arabië. Daarnaast is er ook interesse vanuit de MLS. Het lijkt er sterk op dat Origi snel een nieuwe uitdaging zal aangaan.

AC Milan lijkt klaar om verder te gaan zonder de spits, en Origi is op zijn beurt klaar voor een nieuwe start: "Hij is klaar om een nieuwe oplossing te vinden," aldus Romano in zijn tweet.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.