Keita richting Napoli? 'Antwerp heeft bod gekregen voor transfer van Rode Duivel'

Keita richting Napoli? 'Antwerp heeft bod gekregen voor transfer van Rode Duivel'

19 augustus om 10:58

Napoli heeft interesse getoond in Mandela Keita van Antwerp. Dat schrijft Fabrizio Romano op X. Volgens transferjournalist Fabrizio Romano heeft de Italiaanse topclub in de afgelopen 24 uur een bod uitgebracht op de Rode Duivel. 

Keita, die deze zomer al in verband werd gebracht met verschillende clubs, blijft een gewild doelwit. Romano meldde maandag via Twitter: "Napoli heeft Royal Antwerp benaderd voor Mandela Keita in de afgelopen 24u."

De onderhandelingen tussen Napoli en Antwerp verlopen echter stroef, omdat de clubs nog ver van een akkoord verwijderd zijn. Antwerp heeft namelijk al eerdere biedingen afgewezen, niet alleen van Napoli, maar ook van Southampton. 

Keita's waarde lijkt een struikelblok te zijn, vooral omdat ook andere clubs al eerder deze zomer interesse hebben getoond. "Er is nog geen akkoord en er is een kloof over de waardering," voegde Romano toe.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.