De Cuyper na Club Brugge – Antwerp in de Jupiler Pro League

De Cuyper na Club Brugge – Antwerp: “Verdiend, zoals altijd intens tegen hun”

18 augustus om 20:02

Maxim De Cuyper, de vleugelverdediger van Club Brugge, is content met de 1-0 overwinning tegen Royal Antwerp FC in het Jan Breydelstadion. De Cuyper noemt de overwinning verdiend en vindt dat Club Brugge het wedstrijdplan goed heeft uitgevoerd.

De Cuyper blikt terug op de match tussen Club Brugge en Antwerp. “Intens zoals altijd tegen hun, verdiend ook denk ik. Genoeg kansen gehad voor ons. De penalty kwam op het ideale moment, dus deugddoende overwinning”, deelt De Cuyper aan Het Laatste Nieuws.

“Het is nooit leuk als je met 1 op 9 start, de eerste overwinning is dan extra belangrijk. Die komt op een goed moment tegen een moeilijke tegenstander die vorige week nog met 6-1 wint. We wisten dat het niet simpel ging zijn. Ik denk dat we het goed hebben uitgevoerd vandaag”, geeft de verdediger van Club Brugge aan.

De Cuyper ziet een stijgende lijn bij Club Brugge na de zege tegen Antwerp. “Het voetbal was veel beter, we hadden veel meer controle. Zeker als we de bal hadden. Alhoewel vind ik persoonlijk dat het nog een stap verder kan. Dat we grotere kansen kunnen creëren als we iets rustiger blijven”, besluit De Cuyper.