Hayen over zijn positie al T1 van Club Brugge na winst tegen Antwerp

Hayen over zijn positie al T1 van Club Brugge: “Wil hier zo lang mogelijk blijven”

18 augustus om 18:46

Nicky Hayen, de oefenmeester van Club Brugge, wist met Blauw-Zwart met 1-0 te winnen van Royal Antwerp FC in het Jan Breydelstadion. Club Brugge startte allesbehalve degelijk aan de Jupiler Pro League en zowel Club Brugge als Hayen hebben via de zege weer wat meer ademruimte.  

Hayen geeft aan dat hij niet heeft getwijfeld over zijn houdbaarheid bij Club Brugge na de moeizame seizoenstart. “Ik denk dat ik op geen enkel moment ben bezig geweest met mijn eigen persoon. Dan verlies je de energie die je in de ploeg kan steken. Voor mij was het belangrijk om de situatie zo snel mogelijk om te draaien. Op welke manier kunnen we energie in de ploeg steken dat we een reactie zien na die vier weken die we getoond hebben. Ik denk dat je het antwoord in de eerste helft gezien hebt. Dat is iets waar we op verder willen bouwen”, vertelt Hayen aan Het Laatste Nieuws.

Hayen sluit af door te benadrukken dat hij gelukkig is als hoofdtrainer van Club Brugge. “Uiteraard ben ik hier heel gelukkig en wil ik hier zo lang mogelijk blijven zitten. Maar ik weet ook hoe het in het voetbal gaat. Ik zeg, ik heb er op geen enkel moment aan gedacht. Ik heb een erg goed gesprek gehad met het management en een heel positieve trainingsweek met veel kwaliteit en intensiteit ingelegd werd. Die week moesten we transfereren naar de wedstrijd en dat hebben we voor een groot gedeelte gedaan”, besluit de oefenmeester van Club Brugge.