Doelpuntenmaker Nilsson reageert na Club Brugge - Antwerp

Nilsson bevrijdt zichzelf en Club Brugge: “Eindelijk, na drie zware matchen”

18 augustus om 15:49

Club Brugge won zondag met 1-0 van Royal Antwerp FC. Gustaf Nilsson scoorde het enige doelpunt van de partij. Na de match was de 27-jarige Zweed blij en opgelucht.

Tien minuten voor het einde scoorde Nilsson via een strafschop. Het doelpunt zorgde voor de drie punten. Na de eerste overwinning van het seizoen van Club Brugge verscheen Nilsson voor de camera van DAZN. “Eindelijk, na drie zware matchen. Dit is zo belangrijk”, sprak de spits.

Nilsson raakte eerder in de match het doelhout. “Ik raakte tot nu toe al drie keer de lat. Het is goed voor mij en het team dat we winnen. Nu moeten we aan een momentum bouwen."

De spits liet zich ook nog uit over het wedstrijdverloop. "Ik denk dat we goed speelden. We controleerden de eerste helft, maar enkel het doelpunt ontbrak. De tweede helft was meer in evenwicht, maar scoorde wel. Ik denk een terechte uitslag”, aldus nog Nilsson.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.