Sportief directeur Leipzig over Nusa na transfer van Club Brugge

Sportief directeur Leipzig over Nusa: “Een van de beste van leeftijd in Europa"

13 augustus om 18:13

Marcel Schäfer, sportief directeur van RB Leipzig, sprak vol lof over de nieuwste aanwinst van de club. Antonio Nusa rondde op dinsdag zijn transfer vanuit Club Brugge af. In een recent interview op de website van Leipzig lezen we Schäfers reactie.

Hij legt uit waarom de jonge Noor perfect past in het "DNA van RB Leipzig". Hij beschreef Nusa als een speler die niet alleen jong en ambitieus is, maar ook al de nodige ervaring heeft opgedaan.

"Hij heeft al zo'n honderd profwedstrijden gespeeld en zijn stempel gedrukt op zowel Club Brugge als het Noorse nationale team." Volgens Schäfer maakt deze combinatie van jeugdigheid en ervaring Nusa echt speciaal. “Zonder twijfel een van de beste spelers van zijn leeftijd in Europa.”

"Antonio wilde zich deze zomer heel graag bij ons aansluiten," vertelde Schäfer verder. Hij gelooft dat Leipzig de perfecte omgeving biedt voor een speler zoals Nusa om zich verder te ontwikkelen. "Dat RB Leipzig precies de juiste club voor hem is, blijkt uit genoeg voorbeelden van de afgelopen jaren," aldus Schäfer. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.