Nusa na transfer van Club Brugge naar Leipzig: “Kom bij een heel cool team”

Nusa na transfer van Club Brugge naar Leipzig: “Kom bij een heel cool team”

13 augustus om 17:16
Laatste update: 13 augustus om 17:25

Antonio Nusa heeft op dinsdag zijn transfer van Club Brugge naar RB Leipzig officieel afgerond. De jonge Noor is trots op zijn overstap naar de Bundesliga. In een interview met de Duitse club sprak Nusa vol enthousiasme over zijn nieuwe uitdaging.

"Ik ben gewoon ongelooflijk trots om nu bij RB Leipzig en in de Bundesliga te zijn." Hij gaf aan dat de duidelijke visie en het pad dat de club hem voorstelde, hem volledig hebben overtuigd. Nusa benadrukte verder dat RB Leipzig zich heeft ontwikkeld tot een van de topclubs in Europa. Het is volgens hem een ideale voor jonge spelers.

"Toen ik hier in 2021 met Brugge speelde, was ik erg onder de indruk van het trainingscentrum en de academie," zei hij. Het vooruitzicht om te spelen voor meer dan 45.000 fans in het indrukwekkende stadion van Leipzig maakt hem extra gemotiveerd. 

Met bekende namen als Xavi Simon, Lois Openda en Benjamin Sesko in de ploeg, is Nusa klaar om zijn nieuwe avontuur te beginnen. "Ik kom bij een heel cool team... dat perfect bij mijn kwaliteiten past," verklaarde hij. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.