'RSC Anderlecht en Club Brugge gaan voor komst van Lausanne Sport-middenvelder Sanches'

12 augustus om 19:00

Op de transfermarkt krijgen we mogelijk nog een transferstrijd tussen Club Brugge en RSC Anderlecht. Beide pionnen hebben namelijk het vizier gericht op dezelfde pion: Alvyn Sanches.

Met dat bericht komt het Zwitserse Kmedia naar buiten. De 21-jarige middenvelder komt in Zwitserland momenteel uit voor Lausanne Sport, waar hij zich ook in de kijker wist te spelen. Na enkele goede prestaties leverde hem dat de interesse op van Club Brugge en RSC Anderlecht, terwijl ook Celtic, Nice en Burnley worden genoemd als potentiële bestemmingen.

Sanches denkt alvast aan een nieuwe uitdaging, maar Lausanne Sport is niet van plan om hem ook zomaar te laten gaan. Het vraagt vier miljoen euro voor de Zwitserse jeugdinternational, wat voor enkele ploegen nog iets te gortig is.

De middenvelder heeft nog een contract tot medio 2026 bij Lausanne Sport, waar hij in totaal al 88 keer voor uitkwam. Daarin was Sanches goed voor veertien doelpunten en zeven assists.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.