UPDATE: 'Transfersom die Como betaalt voor Genk-aanvaller Fadera onthuld'

UPDATE: 'Transfersom die Como betaalt voor Genk-aanvaller Fadera onthuld'

10 augustus om 09:30
Laatste update: 10 augustus om 09:30

KRC Genk kan deze zomer nog afscheid nemen van meerdere pionnen en moet onder andere vrezen voor een vertrek van Bilal El Khannouss en Zakaria El Ouahdi. Ook Alieu Fadera kan nu afscheid nemen van de Limburgers.

Zo weet transferexpert Fabrizio Romano dat een avontuur in Italië staat te wachten voor Fadera. Het ambitieuze Como van eigenaar Cesc Fabregas staat naar verluidt dicht bij een akkoord over de overgang van Fadera naar Italië

Een opvallende transfer voor de 22-jarige Fadera, die afgelopen zomer nog voor vier miljoen euro door Genk werd weggehaald bij Zulte Waregem. Een echte basisplek wist hij nooit te bemachtigen onder Wouter Vrancken, maar dit seizoen kreeg hij onder Thomas Fink wel twee keer op rij een basisplek. Toch lijkt hij nu afscheid te gaan nemen van Genk.

Update: KRC Genk en Como zijn dicht bij een akkoord van een transfersom van 5 miljoen euro plus bonussen. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.