'Deel Union-fans wil nieuwe doelman na tegenvallers keeper Anthony Moris'

'Deel Union-fans wil nieuwe doelman, Union blijft echter achter Moris staan'

9 augustus om 07:50
Laatste update: 9 augustus om 08:12

Een deel van de Union-fans ziet het liefst een nieuwe doelman. Anthony Moris zou niet naar behoren keepen. Union behoudt echter vertrouwen in de doelman. Dat meldt Gazet van Antwerpen.

Anthony Moris kende een ongelukkige reeks wedstrijden tijdens de afgelopen Champions' Play-Offs van het vorige Jupiler Pro League-seizoen. Deze trend lijkt zich te hebben voortgezet, gezien de start van het nieuwe Jupiler Pro League-seizoen en de Champions League-kwalificatiewedstrijd tegen SK Slavia Praag. Hierdoor zijn er geluiden ontstaan over het aantrekken van een nieuwe doelman.

Gazet van Antwerpen meldt echter, na navraag, dat Union SG keeper Moris nog steeds als de nummer één ziet en vertrouwen in hem behoudt. Voorlopig zal de keeper dus geen concurrentie van buitenaf hoeven te verwachten en blijft hij het doel van Union SG verdedigen.

Moris kwam in de zomer van 2020 transfervrij over van Royal Excelsior Virton en wist zich sindsdien te ontpoppen tot eerste doelman bij Union SG.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.