'Union SG legt Amerikaans bod op Cameron Puertas naast zich neer'

'Union SG legt Amerikaans bod op Puertas naast zich neer'

9 augustus om 07:30
Laatste update: 9 augustus om 07:35

Cameron Puertas gaat vooralsnog niet de deur uit bij Union SG. Een Amerikaanse bieder kreeg nul op het rekest van Union SG, zo meldt Gazet van Antwerpen.

Vanuit de Amerikaanse Major League Soccer kwam er een bod van 12 miljoen euro binnen bij Union SG voor de aanvallende middenvelder. CEO Philippe Bormans heeft het bod echter van de hand gewezen. De biedende Amerikaanse club is nog niet bekendgemaakt.

De Spaans-Zwitserse speler was afgelopen Jupiler Pro League-seizoen belangrijk voor Union SG. Mede daarom verwacht de club een bod dat dichter in de buurt komt van de bedragen die Union SG kreeg voor Victor Boniface en Mohamed Amoura, ongeveer 15 miljoen euro. Als de transfersom overeenkomt met de verwachtingen van Union, staat de club open voor medewerking.

De nog nader te noemen Amerikaanse club zal echter moeten concurreren met Mönchengladbach, Villarreal en Sevilla. Deze clubs hebben namelijk al geïnformeerd naar de middenvelder.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.