Transfer Van den Bosch? ‘Antwerp kreeg al interesse vanuit de Serie A’

Transfer Van den Bosch? ‘Antwerp kreeg al interesse vanuit de Serie A’

7 augustus om 13:29

Zeno Van den Bosch trekt mogelijk deze zomer nog naar het buitenland. De jonge verdediger van Antwerp heeft zijn contract nog niet verlengd, en de club overweegt om deze zomer op hem te cashen. Dat schrijft Het Nieuwsblad

Na een indrukwekkend seizoen, waarin hij door de fans werd verkozen tot Speler van het Seizoen, heeft Van den Bosch zich in de kijker gespeeld van verschillende buitenlandse clubs. Ook onder de nieuwe coach lijkt de jonge verdediger indruk te maken. 

Antwerp heeft deze zomer al flink gecasht op spelers zoals George Ilenikhena en Jürgen Ekkelenkamp en hoopt op nog meer inkomsten uit transfers. Van den Bosch zou een van de spelers zijn die Antwerp de nodige centen zou kunnen opleveren. 

De interesse van buitenlandse clubs is er zeker, met name uit Italië. Van den Bosch heeft eerder aangegeven een toekomst in Italië te zien zitten, en clubs zoals Bologna en Torino hebben al naar hem geïnformeerd. Het prijskaartje van de Belgische belofte-international ligt echter nog hoog, maar mocht dit dalen naar ongeveer 6 miljoen euro, dan is een transfer naar het buitenland zeer waarschijnlijk. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.