Augustinsson kan geluk niet op na Anderlecht-terugkeer: "Voelt als thuiskomen"

6 augustus om 21:28

RSC Anderlecht heeft een extra linksachter gevonden en heeft Ludwig Augustinsson opnieuw in huis gehaald. De Zweed komt over van Sevilla en moest niet lang nadenken over een terugkeer.

Al snel werd duidelijk dat Anderlecht langer door wilde met Augustinsson en dat zag hij zelf ook zitten. "Het is simpel: dit voelt weer als thuiskomen", klinkt het op de officiële kanalen van Anderlecht.

De Zweed voelde zich duidelijk bijzonder goed bij paars-wit. "Vorig jaar was elke dag bij de club alsof je deel uitmaakte van een grote familie", gaat Augustinsson verder. "Samen met de fans hebben we vorig jaar iets gecreëerd waar ik deel van wil blijven uitmaken, want ik heb het gevoel dat het beste nog moet komen", klinkt het nog.

Ook CEO of Sport Jesper Fredberg is bijzonder tevreden met de komst van Augustinsson. "Ludwig heeft ons al overtuigd met zijn ervaring en topmentaliteit", geeft hij aan. "Na het seizoen merkten we meteen dat Ludwig veel zin had om terug te komen. We hebben nog unfinished business samen, dus het voelt geweldig om hem weer aan boord te hebben", klinkt het nog.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.