Medewerker Club Brugge bracht Kühnengroet, direct ontslagen

‘Ook medewerker Club Brugge bracht Kühnengroet, is direct ontslagen’

6 augustus om 16:50
Laatste update: 6 augustus om 17:24

Club Brugge heeft intussen 34 fans geïdentificeerd die in afwachting van de procedure bij de Belgische Voetbalbond geweigerd zullen worden. Onder hen bracht ook één medewerker de Kühnengroet op Sclessin. De medewerker van Club Brugge is direct ontslagen, weet Het Laatste Nieuws.

Onder de 34 geïdentificeerde supporters van Club Brugge die de Kühnengroet brachten in het stadion van Standard, was ook een medewerker van Blauw-Zwart. De medewerker werd onmiddellijk ontslagen. Hij werkte niet in de burelen van het Belfius Basecamp of het sportieve departement, maar was actief als arbeider bij Club Brugge.

Samen met de 33 andere geïdentificeerde supporters van Club Brugge wacht zo goed als zeker een stadionverbod. In afwachting van het stadionverbod werd het abonnement van de veelal North Fanatics geblokkeerd. Zij komen ook niet meer in aanmerking om uitwedstrijden te bezichtigen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.